Opi diabeetikon jalkahoito ja ennaltaehkäise kivut

Diabeetikon terveet jalat -verkkokurssilla opit kaiken tarvittavan diabeetikon jalkahoidosta, sillä diabetes kasvattaa merkittävästi erilaisten jalkoihin liittyvien ongelmien riskiä.

Kouluttajanasi toimii Veera Keltanen, kokenut jalkaterapeutti (AMK) ja jalkojen hyvinvoinnin asiantuntija.

Ota diabeetikon jalkahoidon perusteet haltuun. 

Tiedätkö, miten estät diabetekseen liittyvien jalkaongelmien syntymisen?

Diabetes nostaa merkittävästi erilaisten jalkaongelmien syntymisen riskiä. Diabeetikon on tärkeää tietää, miten ongelmien kehittyminen ehkäistään. Siksi diabeetikon tärkein jalkahoito on kattava ymmärrys jalkojen omahoidosta.

Omahoidolla pidät jalkojen ihon ehjänä ja vältyt kivuilta.

Diabeetikon jalkaongelmalla tarkoitetaan tässä suosituksessa nilkan tai jalkaterän alueella olevaa virheasentoa, nivelten jäykkyyttä sekä ihossa todettavia poikkeavuuksia, kuten kuivumista, halkeilua, kovettumia, avohaavaa tai muuta kudosvauriota ja siihen liittyvää infektiota, joiden taustalla on neuropatia, iskemia tai useimmiten molemmat

Diabetes voi aihjeuttaa monenlaisia jalkaongelmia:

Diabeetikon jalkahoito on ongelmien ehkäisyä, jotta vältyt tarpeettomalta kivulta

Diabetekseen liittyvien  jalkaongelmien riskit ovat todellisia, mutta ne ovat vältettävissä ja niiden kehittymisen on estettävissä, kun otat omahoito-ohjeet haltuun hyvissä ajoin.

Diabeetekseen liittyviltä jalkaoireilta vältyt, kun…

Diabeetikon jalkahoito ja kipujen ennaltaehkäisy haltuun Diabeetikon terveet jalat -verkkokurssilla

Diabeetikon terveet jalat -verkkokurssilla opit kaiken tarvittavan diabeetikon jalkahoidosta ammattilaisen opastuksella.

Ensimmäisissä osioissa opit ensin ymmärtämään diabeteksen vaikutuksesta ja haasteista jalkojen hyvinvoinnille, opit ongelmien ennaltaehkäisystä, ja saat selkeät jalkojen omahoito-ohjeet.

Näiden lisäksi opit ymmärtämään jalan rakennetta, toimintaa ja liikettä. Kurssivideoiden avulla harjoitellaan joustavaa askellusta ja kävelyä, lähtien aivan perusteista eli oikeasta seisoma-asennosta.

Lopuksi saat vielä vinkkejä terveellisten, oikean kokoisten ja diabeetikon käyttöön sopivien kenkien valintaan.

Ota diabeetikon jalkahoito haltuun

Saat tämän kattavan verkkokurssin vain 24,90€ kertamaksulla!
Kurssi alkaa välittömästi ja on käytettävissäsi 6kk ajan.

Diabeetikon terveet jalat -kurssin rakenne

Tutustu kurssin rakenteeseen alla. 

Kurssin oston jälkeen katsottavissasi on heti kurssin ensimmäiset kaksi osiota. Seuraavat osiot aukeavat katsottavaksi aina kahden päivän välein. Kaikki osiot ovat katottavissasi kahden viikon kuluessa.

Voit käydä kurssia omassa tahdissasi, ja voit palata osioihin niin monta kertaa kuin haluat. Koko kurssimateriaali on käytössäsi kuuden kuukauden ajan.

Kurssin kouluttaja Jalkakuningatar Veera Keltanen

Veera Keltanen on kokenut jalkaterapeutti (AMK) ja jalkojen hyvinvoinnin asiantuntija.

Vastaanotollaan yrityksessään Vuosaaren Jalkaterapiakeskuksessa Veera on hoitanut lukuisten asiakkaidensa jalat kivuttomaksi ja samalla helpottanut liikkumista ja muita vaivoja.

Veeran jalkahoito- ja jalkaterapian vastaanottoajat ovat jatkuvasti täynnä, mutta nyt Veeran oppiin on mahdollista päästä koko Suomesta, ilman ajanvarausta, verkkokurssien ansiosta.

Ehkäise diabeteksesta johtuvat jalkavaivat ajoissa

Saat tämän kattavan verkkokurssin vain 24,90€ kertamaksulla!
Kurssi alkaa välittömästi ja on käytettävissäsi 6kk ajan.

Voit ostaa kurssin myös lahjaksi!

Voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle ja toimittaa sen vastaanottajalle sähköpostilla tai tulostaa itse.

Lahjakortin voi käyttää minkä vain jalkakuningatar.fi -sivuston verkkokurssin ostoon. Halutessaan lahjan saaja voi käyttää lahjakortin myös Jalkakuningatar Veera Keltasen vastaanotolla, myymälässä tai verkkokaupassa. Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta maksupäivästä.