Vaivaako jalkakipu kävellessä? Kevyet jalat -verkkokurssita apu tilanteeseen

Kevyet jalat -verkkokurssilla opit perusteelliset ohjeet jalkojen ja kehon oikeaoppikseen käyttöön sekä kenkien valintaan, jos jalkakipu kävellessä ja liikkuessa on vaivanasi arjessa.

Kouluttajanasi toimii Veera Keltanen, kokenut jalkaterapeutti (AMK) ja jalkojen hyvinvoinnin asiantuntija.

Ota askel kohti kivutonta liikkumista asuitpa missä tahansa. 

Vaivaako jalkakipu kävellessä tai tuntuuko, että kaikki kengät painavat ja puristavat?

Arviolta noin puolet ihmisistä kärsii jossain elämänsä vaiheessa jalkakivusta, joka oireilee erityisesti kävellessä ja liikkuessa.

Kävelyyn ja liikkumiseen liittyvä kipu voi oireilla jalkojen lisäksi myös selässä ja niska- ja hartiaseudulla.  Tuki- ja liikuntaelimistön kivut voivat olla niin kovia, että ne rajoittavat ja tai jopa estävät liikkumisen.

Vääränlaisesta jalkojen käytöstä ja pieleen menneestä kenkävalinnasta johtuvat kivut voivat oireilla monin tavoin:

Kävelyyn ja liikkumiseen liittyvä jalkakipu voidaan hoitaa toiminnallisesti opettelemalla jalkojen ja kehon käyttöä – kivuista ei tarvitse kärsiä.

Jalkojen asennolla ja toiminnalla on kehon toimintaan ja kipujen syntymiseen iso vaikutus. Kun saamme jalan toimimaan vakaasti ja joustavasti, sen myötä koko kehosta löytyy vakaus ja tasapaino paranee. Kun jalat ja keho toimivat joustavasti, turhat kivut ja jumit vähenevät. 

Jalkakipu kävellessä ja liikkuessa on mahdollista saada kokonaan loppumaan, kun…

Liikkumisesta kivutonta Kevyet jalat -verkkokurssin ohjeiden avulla

Jalat ovat kehon alin tukipilari ja niiden merkitys koko kehon asennolle ja toiminnalle on iso. Yhdessä jalkaterässä on 26 luuta, ja jalkaterien luut muodostavat yli 25 % koko ihmiskehon luista. Jalassa on myös lukuisia hermopäätteitä, jotka viestivät asennoista ja tuntemuksista aivoihin asti.

Lihaksia yhdessä jalkaterässä on 31, ja ilman vahvoja jalkaterän lihaksia kävelyn aiheuttama mekaaninen kuormitus kohdistuu luille ja pehmytkudoksille, jolloin jalan rakenteet ylikuormittuvat ja kipeytyvät.

Suurin osa ihmisistä käveleekin puutteellisesti ja käyttää kehoaan, niveliään ja lihaksiaan tavalla joka aiheuttaa ongelmia.

Kevyet jalat -verkkokurssilla saat perusteelliset ohjeet siitä jalkojen ja kehon käyttämiseen ja kivusta vapautumiseen.

Ota askel kohti kivutonta liikkumista Kevyet jalat -verkkokurssilla

Saat tämän kattavan verkkokurssin vain 14,90€ kertamaksulla!
Kurssi alkaa välittömästi ja on käytettävissäsi 6kk ajan.

Kevyet jalat -kurssin rakenne:

Kurssi sisältää yhdeksän osaa, joissa yhteensä kaksitoista videota sekä lisätietoja. Kurssin ensimmäisissä osioissa opit ensin ymmärtämään jalan rakennetta, toimintaa ja liikettä. Seuraavissa videoissa harjoitellaan joustavaa askellusta ja kävelyä, lähtien aivan perusteista eli oikeasta seisoma-asennosta. Lopuksi saat vinkkejä terveellisten ja oikean kokoisten kenkien valintaan sekä jalkojen itsehoitoon.

Oston jälkeen katsottavissasi on heti kurssin ensimmäiset kaksi osiota. Seuraavat osiot tulevat katsottavaksi aina kolmen päivän välein. Kaikki videot ovat katottavissasi kolmen viikon kuluessa. Voit katsoa videoita omassa tahdissasi, niin usein kuin haluat, ja ne ovat käytössäsi kuuden kuukauden ajan.

Kurssin kouluttaja Jalkakuningatar Veera Keltanen

Veera Keltanen on kokenut jalkaterapeutti (AMK) ja jalkojen hyvinvoinnin asiantuntija. Vuosaaren Jalkaterapiakeskuksen vastaanotollaan hän on hoitanut lukuisten asiakkaidensa jalat kivuttomiksi ja helpottanut näin myös liikkumista ja muita vaivoja.

Jalkakoulusta on löytynyt apu monien ihmisten kipuihin, ja vastaanottoajat ovatkin olleet melko täynnä, joten nyt jalkakipuihin on mahdollista löytää apu myös verkkokurssin muodossa! Verkkokurssi on loistava valinta etenkin silloin kun vastaanotolle on liian pitkä matka, tai vastaanottoajat ovat täynnä.

Anna jalkojesi toimia oikein ja vapaudu jalkakivusta

Saat tämän kattavan verkkokurssin vain 14,90€ kertamaksulla!
Kurssi alkaa välittömästi ja on käytettävissäsi 6kk ajan.

Voit ostaa kurssin myös lahjaksi!

Voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle ja toimittaa sen vastaanottajalle sähköpostilla tai tulostaa itse.

Lahjakortin voi käyttää minkä vain jalkakuningatar.fi -sivuston verkkokurssin ostoon. Halutessaan lahjan saaja voi käyttää lahjakortin myös Jalkakuningatar Veera Keltasen vastaanotolla, myymälässä tai verkkokaupassa. Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta maksupäivästä.