fbpx

Jalkakuningattaren maksuton kenkäresepti:
Näin valitset kengät, jotka tukevat jalkojesi hyvinvointia

Tiesitkö, että jaloillesi epäsopivat kengät voivat aiheuttaa mm. jalkasärkyä, kovettumia, kynsien sisäänkasvua ja jopa jalan rakenteen epämuodostumia?

Nyt jos koskaan on aika alkaa kiinnittää huomiota jalkojesi hyvinvointiin. Helppo tapa aloittaa, on varmistaa, että käytät juuri sinun jaloillesi sopivia kenkiä.

Muista, että jalkojesi terveys vaikuttaa koko kehoosi.

Täytä alla oleva lomake ja lataa itsellesi maksuton kenkäresepti, jossa kerron sinulle tiiviissä muodossa kaiken olennaisen, mitä sinun tulee huomioida kenkiä valitessasi.

Lomakkeen täytettyäsi, lähetän kenkäreseptin sähköpostiisi. Lisäksi saat jatkossa pari kertaa kuukaudessa hyödyllisiä vinkkejä ja tietoa jalkaterveytesi tueksi.

Tunnistatko itsesi jostain seuraavista?

  • Jalkojasi särkee usein
  • Sinulla on usein jaloissasi hiertymiä tai kovettumia
  • Kärsit toisinaan sisäänpäin kasvavista varpaankynsistä
  • Alaselkäsi kipeytyy, kun olet ollut pidempään jalkeilla
  • Tiedät jaloissasi virheasentojen aiheuttaneen jalkaasi muutoksia, kuten vaivaisenluu

 

Jos tunnistit itsesi jotain seuraavista, olen varma, että kenkäreseptistä on sinulle apua.

Sopivat kengät auttavat useisiin jalkoihin liittyviin kipuihin ja vaivoihin. Ne myös tukevat koko kehosi hyvinvointia.

Olen Veera Keltanen, jalkakuningatar eli jalkaterapeutti ja jalkojen hyvinvoinnin asiantuntija. Omistan jalkaterapiakeskuksen ja kevytjalkineiden myymälän Helsingin Vuosaaressa, mutta haluan auttaa sinua ja jalkojasi olitpa missä päin Suomea tahansa.

Minun tehtäväni on auttaa sinua pääsemään eroon ikävästä jalkasärystä ja muista jalkojen ongelmista, sillä jalkojen terveydellä on suuri vaikutus koko kehon toimintaan ja hyvinvointiin.

Minut tekee iloiseksi asiakkaideni palaute silloin, kun olen pystynyt auttamaan heitä pääsemään eroon pitkään vaivanneista jalkaongelmista. Anna minun auttaa myös sinua ja lataa kenkäresepti anna olevasta painikkeesta.