Ovatko jalat kipeät? Varpaisiin sattuu? Kantapäähän sattuu? Käveleminen sattuu? Lonkat kipeät? Selkä kipeä? Niska-hartiaseutu kipeä?

Onko vaikeaa löytää hyviä kenkiä? Kaikki kengät painavat ja puristavat ja tuntuvat huonoilta?

Tämä kurssi on luotu sinulle!

Arviolta noin puolet ihmisistä kärsii jossain elämänsä vaiheessa jalkakivuista. Kun mukaan otetaan selkäkivut, yleisyys nousee. Tuki- ja liikuntaelimistön kivut voivat olla niin kovia, että ne rajoittavat ja tai jopa estävät liikkumisen.

Helpotusta on nyt tarjolla! Suuri osa, jopa lähes kaikki nämä ongelmat ovat korjattavissa toiminnallisesti.

Jalkakuningatar Veera Keltasen verkkokurssi auttaa kohti kivutonta liikkumista

Saat kurssin käyttöösi vain 14,90€ kertamaksulla!
Kurssi alkaa välittömästi ja on käytettävissäsi 6kk ajan.

Kurssin normaalihinta on 75€, mutta joulukuun 2021 aikana saat sen 50% alennuksella eli vain 37,50€ kertamaksulla! Kurssi alkaa välittömästi ja on käytettävissäsi 6kk ajan.

Jalat ovat kehon alin tukipilari ja niiden merkitys koko kehon asennolle ja toiminnalle on iso. Yhdessä jalkaterässä on 26 luuta, ja jalkaterien luut muodostavat yli 25 % koko ihmiskehon luista. Jalassa on myös lukuisia hermopäätteitä, jotka viestivät asennoista ja tuntemuksista aivoihin asti. Lihaksia yhdessä jalkaterässä on 31, ja ilman vahvoja jalkaterän lihaksia kävelyn aiheuttama mekaaninen kuormitus kohdistuu luille ja pehmytkudoksille, jolloin jalan rakenteet ylikuormittuvat, syntyy kipua ja syntyy vammoja.

Suurin osa ihmisistä käveleekin puutteellisesti ja käyttää kehoaan, niveliään ja lihaksiaan tavalla joka aiheuttaa ongelmia.

Kevyet jalat -verkkokurssilla saat perusteelliset ohjeet siitä, miten kehoa tulisi käyttää ja miten jalkoja tulisi käyttää.

Tule nyt mukaan kurssin pilottiryhmään etuhinnalla!

Kurssin rakenne:

Kurssi sisältää yhdeksän osaa, joissa yhteensä kaksitoista videota sekä lisätietoja. Kurssin ensimmäisissä osioissa opit ensin ymmärtämään jalan rakennetta, toimintaa ja liikettä. Seuraavissa videoissa harjoitellaan joustavaa askellusta ja kävelyä, lähtien aivan perusteista eli oikeasta seisoma-asennosta. Lopuksi saat vinkkejä terveellisten ja oikean kokoisten kenkien valintaan sekä jalkojen itsehoitoon.

Oston jälkeen katsottavissasi on heti kurssin ensimmäiset kaksi osiota. Seuraavat osiot tulevat katsottavaksi aina kolmen päivän välein. Kaikki videot ovat katottavissasi kolmen viikon kuluessa. Voit katsoa videoita omassa tahdissasi, niin usein kuin haluat, ja ne ovat käytössäsi kuuden kuukauden ajan.

Monilla ihmisillä ovat jalat kipeät. Tai polvi. Tai lonkka. Tai selkä.
Jalkojen asennolla ja toiminnalla on kehon toimintaan ja kipujen syntymiseen iso vaikutus. Kun saamme jalan toimimaan vakaasti ja joustavasti, sen myötä koko kehosta löytyy vakaus ja tasapaino paranee. Kun jalat ja keho toimivat joustavasti, turhat kivut ja jumit vähenevät. 

Kivuista ei tarvitse kärsiä!

Jalkakuningatar Veeran verkkokurssi auttaa kohti kivutonta liikkumista

Kurssin normaalihinta on 75€, mutta joulukuun 2021 aikana saat sen 50% alennuksella eli vain 37,50€ kertamaksulla! Kurssi alkaa välittömästi ja on käytettävissäsi 6kk ajan.

Kurssi alkaa välittömästi ja on käytettävissäsi 6kk ajan, vain 14,90€ kertamaksulla.

Kurssin kouluttaja Jalkakuningatar Veera

Veera Keltanen on kokenut jalkaterapeutti (AMK) ja jalkojen hyvinvoinnin asiantuntija. Vastaanotollaan yrityksessään Vuosaaren Jalkaterapiakeskuksessa Veera on hoitanut lukuisten asiakkaidensa jalat kivuttomaksi ja samalla helpottanut liikkumista ja muita vaivoja.

Nyt Veeran oppiin on mahdollista päästä koko Suomesta, ilman ajanvarausta, Kevyet Jalat -verkkokurssin avulla!