Onko sinulla pysyvä kaveri nimeltä Diabetes?

Et ole ainoa! Suomessa ainakin puolella miljoonalla ihmisistä on diabetes.
Oletko muistanut huolehtia jaloistasi? Ne ovat hyvin merkittävä tekijä ihmisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä.

Tämä kurssi on luotu sinulle!

Diabeetikon riski saada jalkaongelma on isompi kuin diabetesta sairastamattomalla väestönosalla. Diabeetikon jalkaongelmalla tarkoitetaan nilkan tai jalkaterän alueella olevaa haavaa tai muuta kudosvauriota sekä siihen liittyvää infektiota. Taustalla on diabeteksesta johtuva hermostovaurio, huonontunut alaraajaverenkierto tai molemmat.

Diabeetikon terveet jalat

Jalkakuningatar Veera Keltasen verkkokurssi auttaa kohti diabeetikon hyvää jalkaterveyttä ja  kivutonta liikkumista.

Kurssin normaalihinta on 89€, mutta joulukuun 2021 aikana saat sen 50% alennuksella eli vain 44,50€ kertamaksulla! Kurssi alkaa välittömästi ja on käytettävissäsi 6kk ajan.

Saat kurssin käyttöösi nyt 24,90€ kertamaksulla.
Kurssi alkaa välittömästi ja on käytettävissäsi 6kk ajan.

Diabetekseen liittyvien  jalkaongelmien riskit ovat todellisia, mutta ne ovat vältettävissä ja niiden kehittymisen on estettävissä!

Haava alkaa usein hankaumasta tai kovettumasta / känsästä. Syynä on usein

  • liian pitkät tai liian lyhyet kynnet, jotka hankaavat ihoon
  • voimakas painepiikki kuormituksessa, hankaus muodostaa kovettuman tai känsän ihon suojaksi
  • liian lyhyt tai muuten epäsopiva kenkä, joka hankaa ihoa
  • muuttunut seisoma-asento, joka aiheuttaa muuttuneen kuormituksen jalkapohjassa, ts. painepiikin
  • muuttunut kävelytyyli / askellus, joka aiheuttaa muuttuneen kuormituksen jalkaterässä, ts. painepiikin

Diabetekseen liittyvien  jalkaongelmien riskit ovat todellisia, mutta ne ovat vältettävissä ja niiden kehittymisen on estettävissä!

Diabetekseen liittyvien jalkaongelmien tärkein hoito on niiden kehittymisen estäminen.

Hyvällä jalkojen omahoidolla pidät jalkojen ihon ehjänä ja pehmeänä ja täten ennalta ehkäiset haavan syntymistä.

Käyttämällä hyvin istuvia kenkiä, jotka eivät purista eivätkä hankaa, ehkäiset haavan syntymistä. Kengällä pitää olla myös miellyttävä kävellä! Liian painava ja jäykkä kenkä tekee kävelystä epämiellyttävän.

Seisomalla pääasiassa hyvässä linjauksessa, jalkaterä kuormittuu tasapainoisesti. Samoin koko keho kuormittuu tasaisesti. Vältät näin painepiikkien syntymistä jalkaterissä ja mahdollisia nivelkipuja, ettei nivelten tarvitse kantaa painoa väärissä asennoissa. Selkäkipukin vähenee.

Askeltamalla tehokkaasti ja joustavasti vältät painepiikkejä jalkapohjissa ja pidät nivelet liikkuvina, ehkäisten niiden jäykistymistä. Polvikipu ja lonkkakipu vähenee myös.

Tämä kurssi keskittyy erityisesti jalkaongelmien itsenäiseen ennaltaehkäisyyn. Jo olemassa olevat haavat, tai muut muutokset ja ongelmat vaativat lääkärin tai jalkaterapeutin konsultaation.

Tule nyt mukaan kurssin pilottiryhmään etuhinnalla!

Kurssin kouluttaja Jalkakuningatar Veera

Veera Keltanen on kokenut jalkaterapeutti (AMK) ja jalkojen hyvinvoinnin asiantuntija. Vastaanotollaan yrityksessään Vuosaaren Jalkaterapiakeskuksessa Veera on hoitanut lukuisten asiakkaidensa jalat kivuttomaksi ja samalla helpottanut liikkumista ja muita vaivoja.

Veeran jalkahoito- ja jalkaterapian vastaanottoajat ovat jatkuvasti täynnä, mutta nyt Veeran oppiin on mahdollista päästä koko Suomesta, ilman ajanvarausta, Kevyet Jalat -verkkokurssien avulla!

Kurssin rakenne:

Kurssi sisältää johdannon ja yhteenvedon lisäksi kuusi osaa, jotka koostuvat lyhyistä ja selkeistä oppitunneista. Ensimmäisissä osioissa opit ensin ymmärtämään diabeteksen vaikutuksesta ja haasteista jalkojen hyvinvoinnille, opit ongelmien ennaltaehkäisystä, ja saat selkeät jalkojen omahoito-ohjeet.

Näiden lisäksi opit ymmärtämään jalan rakennetta, toimintaa ja liikettä. Kurssivideoiden avulla harjoitellaan joustavaa askellusta ja kävelyä, lähtien aivan perusteista eli oikeasta seisoma-asennosta.

Lopuksi saat vielä vinkkejä terveellisten, oikean kokoisten ja diabeetikon käyttöön sopivien kenkien valintaan.

Kurssin oston jälkeen katsottavissasi on heti kurssin ensimmäiset kaksi osiota. Seuraavat osiot aukeavat katsottavaksi aina kahden päivän välein. Kaikki osiot ovat katottavissasi kahden viikon kuluessa.

Voit käydä kurssia omassa tahdissasi, ja voit palata osioihin niin monta kertaa kuin haluat. Koko kurssimateriaali on käytössäsi kuuden kuukauden ajan.

Vapauta jalkasi!

Vapauta jalkasi kivuista, vapauta ne toimimaan oikein.

Diabeetikon Terveet Jalat -verkkokurssi auttaa kohti hyvää jalkatervetyttä ja kivutonta liikkumista.

Kurssi alkaa välittömästi ja on käytettävissäsi 6kk ajan, vain 24,90€ kertamaksulla.

Kurssin normaalihinta on 89€, mutta joulukuun 2021 aikana saat sen 50% alennuksella eli vain 44,50€ kertamaksulla! Kurssi alkaa välittömästi ja on käytettävissäsi 6kk ajan.

Voit ostaa kurssin myös lahjaksi!

Voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle ja toimittaa sen vastaanottajalle sähköpostilla tai tulostaa itse.

Lahjakortin voi käyttää minkä vain jalkakuningatar.fi -sivuston verkkokurssin ostoon. Halutessaan lahjan saaja voi käyttää lahjakortin myös Jalkakuningatar Veera Keltasen vastaanotolla, myymälässä tai verkkokaupassa. Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta maksupäivästä.