Vuosaaren jalkaterapiakeskus

Tervetuloa kokonaisvaltaisen hoidon jalkaterapiakeskukseen, jossa Jalkakuningatar Veera hoitaa sekä jalat että koko kehon kuntoon.

Kivuista ei kannata kärsiä!

Suunnittelemme terapiat ja hoidot yhteistyössä asiakkaan kanssa, ja toteutamme ne aina ammattitaitoisesti. Kaikkiin hoitoihimme pääsee ilman lähetettä.

Tervetuloa hyvään hoitoon!

KIPUKAUPPA

Etkö löytänyt apua tai sopivaa jalkinetta?
Kipukaupassa on lisää jalkineita ja heidän valikoimansa tulevat maaliskuun 2024 aikana meillä sovitettavaksi. Eli jos löydät sieltä mieleisesi, voit varmistaa niiden sopivuuden itsellesi ja tulla sovittamaan niitä myymälämme. Myymälämme on auki aina lauantaisin klo 10-13 osoitteessa:

Vuosaaren Jalkaterapiakeskus
Pursilahdenranta 2,00980 Helsinki
Sisäänkäynti Aurinkorannan puolelta

Käy tutustumassa Kipukaupassa ja tule sitten sovittamaan kengät myymäläämme, niin saat juuri sinun jaloillesi parhaiten sopivat kengät!

 

Palvelumme:

Jalkaterapeutti edistää ja ylläpitää ihmisten yleistä toiminta- sekä liikkumiskykyä alaraajojen terveyden ja toimintojen osalta. 

Jalkaterapeuttien tekemä jalkojenhoito perustuu tutkimukselliseen / kokemukselliseen tietoon. Jalkojenhoito tehdään aina asiakaslähtöisesti. Iho- ja kynsimuutokset hoidetaan, hoidon sisältäen aina opetusta ohjausta. Yleensä hoito lopetetaan jalkojen rasvaushierontaan. Asiakas lähtee hoidosta kevyin jaloin.

Vuosaaren jalkaterapiakeskuksella on käytössä huippykylmälaite X°CRYO, joka puhaltaa huippukylmää ilmaa paikallisesti. Kylmähoitoa on käytetty menestyksekkäästi 1970 -luvulta lähtien hoitona lihaskipuihin, kouristuksiin, niveltulehduksiin ja ihosairauksiin. Kylmää on käytetty myös tehokkaampaan vammoista palautumiseen ja yleiseen hyvinvointiin, kuten avantouinnissa.

Vuosaaren jalkaterapiakeskus

Vastaanotto ajanvarauksella:

Pursilahdenranta 2, 00980 Helsinki
Sisäänkäynti Aurinkorannan puolelta.
Kartalla »

Vuosaaren metroasemalta on kävelymatkaa vajaa 1 km, suoraan kohti etelää. Bussit 560, 98 ja 816 ajavat Leikosaarentietä, niiden pysäkit Vedenottamontie ja Iiluodontie ovat lähimpänä. Palvelulinja 817:n Hiekkalaiturinraitin pysäkiltä on vain noin 200 metrin matka Jalkaterapiakeskukselle.

Hiekkalaiturintien varressa on 4 h parkkipaikkoja ja Hiekkalaiturintien päässä, Hiekkajaalanrannan alussa, on 2 h parkkipaikkoja. Kävelymatka Jalkaterapiakeskukselle on noin 200 metriä.

Pursilahdenranta 2 -taloyhtiön omat vieraspaikat ovat rakennuksen sisäpihalla. Hiekkalaiturintien loppupäässä on vasemmalle viitta ”Pursilahdenranta 2”. Siitä suoraan eteenpäin, kunnes edessä on kuusi paikkaa, joissa lukee ”varattu as. oy Docksidelle”. Paikat ovat asiakkaidemme käytettävissä.

Myymälä avoinna ja Veera paikalla:

Myymälästä löydät kevytjalkineet ja jalkojen itsehoitotuotteet.

Palveleva myymälä avoinna ja Jalkakuningatar Veera paikalla lauantaisin klo 10-13 (ei välillä 27.6.-1.8.)ja arkisin sopimuksen mukaan.

Poikkeuksista aukioloajoissa ilmoitamme Instagramissa ja Facebookissa.

TERVETULOA! ♥

Jalkakuningatar, palveluksessasi

Vuosaaren Jalkaterapiakeskuksessa sinua palvelee omistaja ja yrittäjä, Jalkakuningatar Veera Keltanen. Veera Keltanen on kokenut jalkaterapeutti (AMK) ja jalkojen hyvinvoinnin asiantuntija. Hoitavan jalkaterapian (iho- ja kynsimuutokset) lisäksi Veeralla on laaja osaaminen ja kiinnostusta kehon toiminnallisuudesta, koko kehon ja jalkojen lihasten optimaalisesta käytöstä , sekä virheasentojen ja kipujen korjaaminsesta tietoisesti. Veera onkin hoitanut lukuisten asiakkaidensa jalat kivuttomaksi ja samalla helpottanut liikkumista ja muita vaivoja. Vuosaaren Jalkaterapiakeskuksessa palvelu toteutetaan aina ammattitaitoisesti ja laadukkaasti, ja suunnitellaan asiakkaan kanssa yhteistyössä. Kaikkiin hoitoihin pääsee ilman lähetettä. Sovitusti tarjolla on myös ilta- ja viikonloppuaikoja.
KOULUTUKSENI
 • Jalkaterapeutti (AMK), 2004
 • Ylioppilas, 2000
LISÄKOULUTUKSET
 • Jalkaterapeuttien sekä yrittäjien opintopäiviä vuosittain
 • 2017 Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto
 • 2017 Järjestyksenvalvojan peruskoulutus, järjestyksenvalvojan fyysisen voimankäytön perusteet. Kouluttajat Antti Saarnio, vastuukouluttaja. Järjestyksenvalvojakouluttaja, voimankäytönkouluttaja.
 • 2017 Jalan ja nilkan alueen workshop. Kouluttaja Jukka Kangas, Fysioterapeutti YAMK, manuaalisen fysioterapian erityisasiantuntija, IMTA kouluttaja Fysioterapia-konsultit FTK Oy.
 • 2015-2016 Jalkaterapian kliiniset tutkimusmenetelmät, täydennyskoulutus. 30 t. Metropolia ammattikorkeakoulu. Opettajina jalkaterapian lehtorit Pekka Anttila, Matti Kantola ja Elina Hurtta.
 • 2015 Näyttötutkintomestarin koulutusohjelma 25 op. Opettaja Petja Sairanen, NTM-asiantuntija, lehtori. Haaga-Helia ammatillinen opettajakorkeakoulu.
 • 2015 EA2. Titta Eloranta, Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja, ETK.
 • 2014 Kinesioteippaus perusteet -kurssi. 3 t. Opettaja Jarmo Ahonen, fysioterapeutti, kouluttaja. Somatic Center Finland.
 • 2014 Juoksun biomekaniikka ja kehonhallinta -kurssi. 3 t. Opettaja Jarmo Ahonen, fysioterapeutti, kouluttaja. Somatic Center Finland.
 • 2012 – 2013 Somatic Stretching -ohjaajakoulutus. Kurssin kesto 36 oppituntia. Opettaja Jarmo Ahonen, fysioterapeutti, kouluttaja.
 • 2012 Alaraajan ja lantion manuaalinen terapia, 3op. Metropolia. Opettajana osteopaatti Kari Suomalainen ja jalkaterapian opettaja Elina Hurtta
 • 2012 Lihaskalvolinjojen merkitys kehonhallinnan opetuksessa, Somatic Center Finland. Kouluttaja Jarmo Ahonen, fysioterapeutti, kouluttaja.
 • 2011 Alaraajan faskia- ja venytyshierontakurssi. Opettaja Jari Ylinen, fysiatrian ja lääkinnällisen kuntoutuksen dosentti, Doctor of Osteopathy.
 • 2011  Kynsiproteesikurssi, Metropolia. Opettaja Andreas Greppmayr, Bsc (Hons) Podiatry, Geschäftfuhrer, Saksa.
 • 2011 Spiraalidynaamisen jalkakoulun ohjaaminen, Metropolia. Opettaja Riitta Saarikoski, ft, jt, THO, jalkaterapian lehtori.
 • 2010 Laatujärjestelmäkoulutus – Toimintajärjestelmän kehittäminen ja kilpailukyvyn parantaminen. Tehy ry. Kouluttaja Marja-Kaarina Koskinen, MSc BMS, laatukouluttaja.