Yleistä kevyetjalat.fi -verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Wellness Keltanen Oy, y-tunnus 2830653-8. Myymme vain digitaalisia tuotteita, jotka ovat joko ladattavia materiaaleja tai verkkokursseja.

Myymme tuotteita yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäeron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tilaukset tehdään kevyetjalat.fi sivuston verkkokaupassa. Maksuttomien tilausten tekeminen on mahdollista myös sähköpostissa tai lomakkeella. Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehtoihin.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti, tietosuojaselosteemme mukaisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen, siinä ilmenevien mahdollisten epäselvyyksien selvittämiseen ja asiakkaan kanssa viestintään.

Maksaminen ja maksutavat
Tilauksen voi maksaa hyväksytyillä luottokorteilla, suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla tai lompakkopalvelulla. Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy, y-tunnus 2196606-6. Maksamiseen siirrytään Checkoutin verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Checkout Finland. Checkout välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Lisätietoja Checkout Finlandin maksuehdoista löydät halutessasi täältä: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Toimitustavat
Verkkokaupan kaikki materiaalit ovat digitaalisia. Ladattavat materiaalit asiakas pääsee lataamaan heti maksun suoritettuaan ja verkkokurssin tunnukset asiakas saa sähköpostiinsa välittömästi tilauksen jälkeen.

Peruutusoikeus
Asiakas saa tilaamansa sähköisen materiaalin tai verkkokurssin tunnukset välittömästi tilauksen jälkeen. Näin ollen asiakas voi aloittaa materiaalin tai kurssin käyttämisen välittömästi, eikä voi enää peruuttaa tilaustaan.

Verkkokurssien käyttäjätunnukset
Asiakas saa kurssin käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostitse, kun kurssi on maksettu.
Kukin käyttäjä on vastuussa käyttäjätunnuksen ja salasanan salassapidosta sekä sillä tapahtuneesta käytöstä. Käyttäjätunnuksen siirtäminen tai luovuttaminen sopimuksen ulkopuoliselle taholle on ehdottomasti kielletty.

Digitaalisten tuotteiden ja verkkokurssimateriaalin käyttäminen
Ladattavat materiaalit jäävät latauksen jälkeen asiakkaan omaksi.
Verkkokurssien materiaali on asiakkaan käytettävissä sen ajan mitä kurssin tuotekuvauksessa on kerrottu, tyypillisesti vähintään kolmen kuukauden ajan, siitä päivämäärästä lukien kun asiakkaalle on toimitettu palvelun käyttäjätunnus/tunnukset ja salasanat. Tämän jälkeen käyttöoikeus sulkeutuu automaattisesti.

Asiakas vastaa itse laitteistosta ja verkkoyhteydestä, joita digitaalisten tuotteiden lataaminen tai verkkokurssin materiaalin käyttäminen edellyttää.

Immateriaalioikeudet
Tuotteet ja verkkokurssien materiaali on tarkoitettu vain kyseisen tuotteen ostaneiden asiakkaiden henkilökohtaiseen käyttöön. Materiaalin kaikenlainen levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. Mikäli havaitsemme väärinkäytöksiä, käyttäjätunnus suljetaan. Tekijänoikeusrikkomuksista seuraa myös vahingonkorvausvelvollisuus.
Tuotteiden ja verkkokurssien sisältöihin, videoihin ja muuhun kirjalliseen ja sähköiseen materiaaliin liittyvät immateriaalioikeudet kuuluvat Wellness Keltanen Oy:lle . Tällä sopimuksella ei siirretä mitään immateriaalioikeuksia asiakkaalle. Asiakkaalla on oikeus tulostaa kevyetjalat.fi kurssimateriaaleja, harjoitteita ja materiaaleja omaan käyttöönsä kohtuullinen määrä.

Ylivoimainen este
Työtaistelu, räjähdys, tulipalo, luonnonkatastrofi, tietoliikennehäiriö, viranomaisen määräys tai muu sopijapuolista riippumaton ylivoimainen este (force majeure), joka kohdistuu kevyetjalat.fi sivustoon tai tämän toimittajaan tai alihankkijaan, vapauttaa sopijaosapuolen noudattamasta tämän sopimuksen velvoitteita esteen keston ja kohtuullisen ajan esteen poistumisen jälkeen, kunnes velvoitteiden täyttämisen edellytykset pystytään palauttamaan.

Wellness Keltanen Oy:n vastuunrajoitukset
Wellness Keltanen Oy ei vastaa mahdollisista toimintakatkoksista esimerkiksi huoltotöiden, teknisten vikojen tai muiden vastaavien syiden vuoksi eikä tietoliikenneyhteyden tai internet-verkon mahdollisista toimintakatkoista. Wellness Keltanen Oy ei vastaa palvelun mahdollisesti sisältämistä virheistä tai puutteellisuuksista eikä palvelun sisältämien tietojen käytöstä tai tulkinnasta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Wellness Keltanen Oy ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta, joka voi johtua palvelun toiminnasta tai siitä, ettei palvelu toimi. Kaikissa tapauksissa Wellness Keltanen Oy:n korvausvastuu rajoittuu sen asiakkaalta 12 kuukauden aikana saamiin maksuihin.

Sopimuksen muuttaminen
Wellness Keltanen Oy:llä on oikeus tehdä muutoksia näihin sopimusehtoihin. Muutoksista ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostilla tai verkkosivuilla vähintään 30 päivää ennen muutoksen voimaanastumista. Asiakkaalla on oikeus ennen muutoksen voimaantuloa irtisanoa sopimus päättymään muutoksen voimaantuloajankohtana. Käyttäjä hyväksyy muutokset, mikäli käyttää palvelua muutoksen voimaantulon jälkeen.

Riitatilanteen ratkaiseminen
Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Mahdolliset riitatilanteet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla. Jos sopimusta koskevaa erimielityyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).