Jalkakuningatar Veera mediassa

Veeraa haastatellaan usein jalkojen terveydestä ja hyvinvoinnista. Tästä pääset lukemaan muutamia näistä artikkeleista.

Asiaa paljasjalkakengistä

MTV:n Viiden jälkeen ohjelmassa puhuttiin kengistä ja kenkien valinnasta. Veera kertoi toimittajalle paljasjalkakenkien ominaisuuksista. Kenkäosuus alkaa ohjelman kohdasta 33.20 ja Veeran osuus 38.30. (tarvitset katseluun MTV:n tunnuksen, jos sinulla ei sitä ole, voit luoda sen tuosta samasta linkistä ilmaiseksi)

Jalkakipua ei tarvitse sietää

Jalkakipuja on todennäköisesti yli puolella suomalaisista. Kipua ei tarvitse sietää. Jos jalkakipu häiritsee, siihen täytyy löytyä ratkaisu.

Kävelystä tehotreeni

Pidämme usein itsestään selvänä sitä, että osaamme kävellä. Monella tekniikka on kuitenkin pielessä. Asiantuntijat kertovat, miten kävelystä saa tehokkaan treenimuodon ja mikä harhaluulo liittyy suosittuihin tennareihin.

Helsingin Sanomat 11.10.2022

Tukevasti omilla jaloille

Moni mystinen oire voi johtua virheasennosta - jalkaterapeutin viisi vinkkiä arkeen.

Yle 2022

Paljasjalkakengät lupaavat lihaksille hyvää – Anna kokeili 6 viikkoa ja tämä siitä seurasi

Paljasjalkakenkien käytön luvataan voivan parantaa kehon kiputiloja ja tekevän muutenkin hyvää lihaksille ja jalkaterveydelle.

Selkäkipuinen toimittaja kokeili paljasjalkakenkiä kuukauden ajan ja haki kokeiluunsa tukea Jalkakuningatar Veeran asiantuntijuudesta. Miten kävi?

Anna 18.1.2022

Lasten vaelluskenkien ei tarvitse olla jäykät: ”Aivot osaavat ohjata askellusta ja nyrjähdykset vähenevät”

"Vaelluksella on aina ihanaa, mutta jalat kipeytyvät." Jalkaterapeutti Veera Keltanen on kuullut useamman asiakkaan suusta, että painavat vaelluskengät tekevät kävelystä tukalaa.

kaksplus.fi 2.10.2021

Jalat ilmassa

Monella meistä on vääränlaiset kengät, jotka altistavat asentovirheille. Myös kävelytyyliin kannattaa kiinnittää huomiota, jos jalat kipeytyvät. Artikkelissa jalkaterapeutti Veera Keltanen ja ortopedian erikoislääkäri Helka Koivu kertovat jalkojen yleisimpien virheasentojen syntymisestä ja niiden aiheuttamista vaivoista, sekä niiden välttämisestä ja hoitamisesta.

Iltalehti Plus 4.4.2021

Haju paljastaa kynsisienen – 3 jalkojen pirullista vaivaa ja jalkaterapeutin ohjeet niihin

Jalkaterapeutti Veera Keltanen kertoo, mitkä ovat yleisimmät suomalaisia kiusaavat jalkavaivat ja miten ne hoidetaan.

Iltalehti.fi 18.3.2021

Voivatko huonot kengät oikeasti pilata lapsen jalat? Jalkaterapeutti antaa synninpäästön kengistä tuskaileville vanhemmille

Suositukset täyttävien kenkien löytäminen lapselle voi olla hankalaa etenkin talveksi. Jalkaterapeutti Veera Keltanen kertoo, mikä hänestä on kengässä tärkeintä.

Kaksplus.fi 10.1.2021

”Ohi on!” Joulupukki uuteen vuoteen paljasjalkaillen, jotta kroppa toipuisi kunnolla – jalkaterapeutti suosittelee mahdollisimman keveitä jalkineita

”Paljasjalkakengillä liikkuminen sopii kaikille, kunhan aloittaa varovasti omaa kehoa kuunnellen”, neuvoo jalkaterapeutti Veera Keltanen.

STTinfo 1.2.2020

Sujautatko kengät jalkaan avaamatta nauhoja? Asiantuntija kertoo, miksi se on riski

Tapa vetää kengät jalkaan avaamatta nauhoja voi oireilla kipuna jalassa, kertoo Jalkaterapeutti Veera Keltanen.

HS 10.11.2020

Hyvästi kipeä vaivaisenluu – Annika sai avun helpoilla jalkaterapeutin hoito-ohjeilla

Helsinkiläinen Annika Gummerus-Putkinen kärsi vuosia kipeästä vaivaisenluusta. Hän ei olisi ikinä osannut kuvitella, että yksi ainoa jalkaterapeuttikäynti Veera Keltasen luona voisi muuttaa kaiken.

Seura 8.9.2019

Jalkaterapeutti Veera Keltanen on huolissaan
Melkein kaikilla on liian pienet kengät

Jos sinulla on jalkaongelmia, menetkö jalkahoitajalle, jalkojenhoitajalle vai jalkaterapeutille? Kas siinä kysymys! Antakaamme jalkaterapeutti Veera Keltasen selvittää, mistä on kysymys.

Hymy 2/2019

Vuoden itähelsinkiläinen yksinyrittäjä Veera Keltanen - Vuosaaren jalkaterapiakeskus - hurmaa asiakkaat hyvällä asiakaspalvelullaan

Itä-Helsingin Yrittäjät palkitsi vuoden itähelsinkiläisen yksinyrittäjän. Palkinto luovutettiin Vuosaaren Jalkaterapiakeskuksen yrittäjä Veera Keltaselle yhdistyksen kokouksessa 12.12.2017.

15.12.2017

3 yleisintä virhettä, jotka teet ostaessasi juoksukenkiä

Esimerkiksi lenkkeilyn jälkeinen levossa esiintyvä nivelkipu voi olla vääränlaisten lenkkikenkien syytä, kertoo jalkaterapeutti Veera Keltanen Vuosaaren jalkaterapiakeskuksesta.

Kodin Kuvalehti 1.6.2017

Vaivaisenluu kasvaa kananmunan kokoiseksi – Asiantuntija kertoo, miten jalkoja kannattaa jumpata

Vaivaisenluu voi tulla salakavalasti vääränkokoisista kengistä ja paisua kananmunan kokoiseksi. Jumppa ja riittävän leveät kengät auttavat. Video näyttää, kuinka jalkajumpalla voi välttää vaivaisenluun

HS 2.6.2016

Terveillä ja kivuttomilla jaloilla eteenpäin

Jalkaterapeutti Veera Keltanen kirjoittaa ikäihmisten jalkaterveydestä. "Jalkavaivojen ja -sairauksien hoidolla, oikeilla sukka- ja kenkävalinnoilla ja jalkojen lihasharjoituksilla sekä erilaisilla liikkumisen apuvälineillä voidaan tukea terveyttä ja toimintakykyä."

Sotainvalidi 5/2016

Tämän virheen suurin osa ihmisistä tekee kenkäostoksilla – seurauksena lukuisia vaivoja

Jalkojen ongelmista kärsivistä melkein kaikilla on väärä käsitys kengännumerostaan. Kengänkoko voi heittää jopa kolmella numerolla. – Oikeastaan sata prosenttia asiakkaistani käyttää liian pieniä kenkiä, kertoo jalkaterapeutti Veera Keltanen Vuosaaren Jalkaterapiakeskuksesta.

Ilta-Sanomat 13.4.2016

Yrittäjä ei lomia pidä

Veera Keltanen on kuuden yrittäjävuotensa aikana pystynyt pitämään yhden pidemmän kesäloman.

HS 8.4.2014

5 yleistä jalkavaivaa ja apukonstia

Moniin tavallisiin jalkavaivoihin voi saada helpotusta. Jalkaterapeutti Veera Keltanen Vuosaaren jalkaterapiakeskuksesta opastaa.

Iltalehti 7.4.2014

Blick aufs Meer

Veera Keltanen ist Podologin in finnischen Hauptstadt Helsinki. Sie kennt die Defizite in ihrem Berufsfeld, sieht aber auch erste positive Entwicklungen.

Gut zu Fuss 4/2014

Focus on the foot

Yet few of us properly care for our feet until it's too late, says Finnish podiatrist Veera Keltanen.

Blue Wings Septemberg 2013