Kokemuksia – lue, mitä mieltä asiakkaat ovat olleet

"Hyvä ja asiantunteva palvelu, selkeät ja kattavat havainnollistukset ja ohjeet miten korjata omaa kävelyä/jalan asentoa. Lisäksi hyvä valikoima paljasjalkakenkiä. Vahva suositus ⭐⭐⭐⭐⭐"
Niina Saloranta / Facebook-palaute
"Mahtava Veera auttoi näkemään miten on monta keinoa joilla kipua jalassa voi itse torjua ja vuosikymmeniä harjoitelluista vääristä jalankäyttötavoista oppia pois. Avartavaa oppia omien jalkojen erityisyyksistä ja kokea millainen omalle jalalle hyvä kenkä onkaan! Superasiantuntevaa lämminhenkistä palvelua, suosittelen! 🥰"
Maija Faehnle / Facebook-palaute
"Kiitos Veera! Loistavaa palvelua! Saimme avullasi juuri oikeanlaiset paljasjalkakengät koko perheelle."
Kimmo Aaltonen / Facebook-palaute
"Sain apua lapsuudesta asti vaivanneihin jalkakipuihin. Lämmin suositus! 😊"
Anniina Rintala / Facebook-palaute
"Selkäkeissi päättynyt onnellisesti. Tunnen ihmeidentekijän, Jalkakuningatar Veeran. Paitsi jalkoja tuntee hän syvällisesti ihmisen kehon toimintaa ja eri kehonosien vaikutusta kokonaisuuteen. Siksi hän osaa muuttaa kehon toiminnallista häiriötä - ja apu tulee nopsaan.

Mun selkäkipu oli niin kova, että tartuin Veeran tarjoamaan kylmähoitoon kryo-laitteella. Kaksi kertaa kylmää ristiselkään liki nollaan asteeseen kolme minuuttia kerrallaan. Kipu hävisi heti käsittelyiden jälkeen. Lisäksi minua kävelytettiin tilassa reippaasti pakaroita tietoisesti rutistaen käyttäen joka askeleella. Extrana mitattiin jalan koko ja muoto ja sain mallin mukaan tulevia kenkäostoksia varten. Harjoiteltiin painon siirtämistä seisoessa koko jalkapohjalle ja asennon eli koko rangan pientä korjausta suoraan. Tuntui kuin olisin seissyt lievässä etunojassa! Haettiin oikea jalkapohjan, nilkkojen, tasapainon, painonjakaantumisen ja polvien asento maastavetoa varten. Huippua!

Koko illan oli selkä kivuton. Koko yön nukuin syvästi. Seuraavana aamuna selkä oli jäykkä ja tunsin sen, mutta kivuton. Etätyössä istuminen toi haastetta ja väliin oli maattava pitkällään. Selkä väsyi todella. Mutta kivuton! Ja tänäänkin! Pari pv treeneistä taukoa ja parit treenit ilman isoja painoa.

Täältä tullaan taas! Eli monet vammat ja vaivat saavat syyn ja akuutin hoidon tuolla kylmälaitteella. Se on iso investointi pienyrittäjälle, mutta monikäyttöinen asiakkaille. Ja apua tuli myös lihasten oikeanlaisen käytön neuvomisella. Lääkäri määräsi kahta lihasrelaksanttia Veeralla käyntipäivän iltana, mutta en niitä onneksi ehtinyt edes hakea, saati käyttää. Lääkäri arveli jotain nimeämätöntä syyksi ja parantumisen vievän viikon verran. Tiedän toki, että moni kipu vaatii lääkärin hoitoa. Lihasperäisiin jumeihin ja kiputiloihin ja revähdyksiin kokeilen kyllä seuraavaksikin Veeran apuja. Veeran osaaminen ja moninainen kokemus ja opiskelutausta olivat mulle todella hyödyksi."
Liisa Lyyra / Facebook-palaute
"Kävin jalkakuningattaren Veeran luona ja jalat kiittää😘 Lämminhenkinen,ystävällinen asiakaspalvelu,suosittelen!Jatkohoidon lisäksi olen saanut virkistävän kahden minuutin kasvojäädytyksenkin,aivan upea tunne,olen nuorentunut 5 vuotta 🙂 Ja ostin ihanat valkoiset tossutkin päivä on alkanut hyvin.Kiitos Veera ❤"
Meeri Fandly / Facebook-palaute
"Jalkojen supersankari Veera tietää mistä kenkä puristaa! 🦸🏼‍♀️ Suosittelen Veeraa aina kun joku valittaa selkäkivuista, mystisistä kolotuksista tai jalkavaivoista -- ja niille, jotka (tai joiden lapset) vihaavat kenkäkauppoja 😉👍 Monelle Veeran kohtaaminen mullistaa maailman ja täällä olemisen! 🌈 Jalkaterapian lisäksi Veera myi paljasjalkakenkiä jo ennenkuin niille oli nimeä suomeksi.👍Asiantuntevaa ja sydämellistä palvelua kaiken ikäisille 👶👧👵❤ Tänne kannattaa tulla kauempaakin! Kiitos, että olet, Veera! 😍"
Anna Von Zansen / Facebook-palaute