Tuntuvatko kengät raskailta?
Tuntuvatko jalat raskailta?
Ovatko jalat kipeät?
Tuottaako käveleminen kipua?

Tämä kurssi on luotu sinulle!

Jalkakuningatar Veeran tiivis verkkokurssi tarjoaa nopean avun.

Kurssi on käytettävissäsi 6kk ajan, vain 4,90€ kertamaksulla!

Tämän tiiviin videokurssin normaalihinta on 30€, mutta joulukuun 2021 aikana saat sen 50% alennuksella eli vain 15€ kertamaksulla! Kurssi alkaa välittömästi ja on käytettävissäsi 6kk ajan.

Kurssi sisältää seitsemän videota, joiden avulla opit ensin ymmärtämään jalan rakennetta, toimintaa ja liikettä. Seuraavissa videoissa harjoitellaan joustavaa askellusta ja kävelyä, lähtien aivan perusteista eli oikeasta seisoma-asennosta. Lisäksi saat ladattavan kenkäreseptin jonka avulla voit paremmin valita millaisia kenkiä käytät ja siten parannat jalkaterveyttäsi, sekä videolla lisätietoa terveellisten kenkien valinnasta. Saat kaikki videot käyttöösi heti kurssin oston jälkeen ja voit katsoa niitä omassa tahdissasi. Videot on napakoita, kestoltaan 1-5 minuuttia, mutta varaa lisäksi itsellesi harjoitteluaikaa, jotta saat opastuksesta parhaan hyödyn irti. Kurssi on käytössäsi 6 kuukautta, ja tuona aikana voit katsoa videoita niin monta kertaa kuin haluat ja koet tarpeelliseksi. Kurkkaa kurssin sisältöön:

Tule mukaan nyt, ja saat koko kurssin materiaalit heti käyttöösi!

Tämän tiiviin videokurssin normaalihinta on 30€, mutta joulukuun 2021 aikana saat sen 50% alennuksella eli vain 15€ kertamaksulla! Kurssi alkaa välittömästi ja on käytettävissäsi 6kk ajan.

Tämän kompaktin kurssin hinta on vain 4,90€ (sis. ALV 24%) ja sillä saat kurssimateriaalin käyttöösi puolen vuoden ajaksi!

Monilla ihmisillä ovat jalat kipeät. Tai polvi. Tai lonkka. Tai selkä.
Jalkojen asennolla ja toiminnalla on kehon toimintaan ja kipujen syntymiseen iso vaikutus. Kun saamme jalan toimimaan vakaasti ja joustavasti, sen myötä koko kehosta löytyy vakaus ja tasapaino paranee. Kun jalat ja keho toimivat joustavasti, turhat kivut ja jumit vähenevät. 

Kivuista ei tarvitse kärsiä!